Partners

Loopbaanbegeleiding ...

Ontdek je arbeidsmogelijkheden

Heb jij jouw doel al gevonden? Wat kan jij allemaal? Wanneer zet jij je eerste stap? Hoe vind jij jouw weg? Het ontdekken van je mogelijkheden op de arbeidsmarkt vergroot je arbeidsmobiliteit, waardoor je altijd in beweging blijft op de arbeidsmarkt.

Ontwikkel

Hoe bewust ben jij je van jouw competenties? Weet jij waar je nog kan groeien? Wat ben jij waard op de arbeidsmarkt? Ben je op zoek naar inspiratie om verder te groeien? Een baan voor het leven behoort inmiddels tot het verleden. Kansen op de arbeidsmarkt nemen toe door kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Het is dus van belang om te weten waar je ruimte hebt voor verbetering. Ken jezelf! Wil je hier mee over weten? Neem dan contact op via sheila@travelstaff.nl

Software voor de reisbranche ...

Enkele van onze relaties gebruiken een nieuw pakket voor de reisbranche. Sinds ze hiermee werken, kunnen zij veel makkelijker, sneller en adequater hun klanten van dienst zijn.

Resultaat: meer tevredenheid bij hun klanten, minder moeite en kosten voor henzelf. Een doorbraak voor de reisbranche.

Wilt u ook alle communicatie, klanteninformatie, reisinformatie, facturen enz. bij de hand hebben in één systeem? Meteen op te roepen met een simpele muisklik terwijl u spreekt met de klant? Wij bevelen dit pakket van harte aan.

Nieuwsgierig geworden? Informeer bij ons en wij brengen u in contact met de aanbieder.

Maatwerk reizen en fotoworkshops voor bedrijven en particulieren ...

Mijn specialisme is reisfotografie en het uitvoeren van fotoworkshops op locatie. Dit varieert van incentives voor bedrijven inclusief fotoshoot, tot en met strandvakanties, maatwerk reizen en workshops. De reizen zijn perfect geregeld door een ervaren reisorganisatie en professionals met een oog voor detail; en dit vooreen prijs binnen uw budget.

Ik heb een passie voor reizen en fotografie; zowel handmatig als digitaal, en lever fotomateriaal (desgewenst inclusief artikel) aan magazines, bedrijven, media en reisorganisaties.

De fotoworkshops zijn toegankelijk voor iedereen met een digitale camera; van absolute beginner tot gevorderde fotograaf. Geen droge theorie, maar praktijk, heldere uitleg en meteen aan de slag met de camera; de natuur in.

Deze workshops zijn dus ook heel geschikt voor de niet fotograferende partners en kinderen. Dankzij inzicht in het werken met licht, compositie, techniek en creativiteit zult u niet alleen betere resultaten behalen, maar ook meer plezier beleven aan uw hobby.

Voor geinteresseerden laat ik tijdens de reis zien hoe u middels beeldbewerking het uiterste uit uw foto's kunt halen. Terwijl u geniet van een perfect georganiseerde vakantie, breng ik u spelenderwijs bij hoe u deze ervaring met trots kunt herbeleven. Wil je hier mee over weten? Neem dan contact op via sheila@travelstaff.nl

Wilt u als ondernemer uw commerciële prestaties verbeteren? ...

Wij ondersteunen u bij het oplossen van uw commerciële vraagstukken. Mogelijke vraagstukken als:

U krijgt niet alleen advies. Wij voeren het ook uit. De commerciële prestaties van onze klanten zijn er daadwerkelijk door verbeterd.

Wilt u graag weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met sheila@travelstaff.nl